NEVI PROCUREMENT DAY 2019
Dinsdag 1 oktober 2019, Gooiland - Hilversum

Nevi Tools: 6 nieuwe praktische tools!

geplaatst op donderdag 1 augustus 2019

Innovation corner

NEVI wil inkoopprofessionals helpen hun werk beter te doen door hen in contact te brengen met vernieuwende en aantoonbaar bewezen ‘tooOp de NEVI Procurement Day lanceren we samen met innovatieve partners 5 tools vling’ van innovatieve leveranciers en startups. Een ‘tool’ is een hulpmiddel om de ‘hoe’ van operationele, tactische en strategische vraagstukken in te vullen. Tools helpen om een beter inzicht te krijgen, zijn efficiënt en effectief als het gaat om besteding van jouw tijd en geld. Meer weten?

De Nevi Tools:

  • Whats the price – WTP light tool met historische prijsontwikkeling van 100 commodities om inzicht te krijgen in de kostprijs en kostprijsontwikkelingen
  • Visuall/Juris - Zakboek Aanbestedingswet is een online tool waarin de Aanbestedingswet en de belangrijkste aanpalende wetten en jurisprudentie in begrijpelijke taal zijn opgenomen en worden geduid.
  • KYOS - NEVI Commodity tool is een software service waarin state-of-the-art modelleringstechnieken voor commodities (6 basis metalen, Nederlandse energieprijzen, graan, mais, suiker, cacao en koffie) zijn ontwikkeld
  • Weagree - Een software service waarin state-of-the-art modelcontracten de basis vormen om eenvoudig via een wizard van vragen door gebruikers zelf goede contracten te creëren.
  • NDI GSES - het internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat, is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden.

Meer weten? Neem contact op met Erik van Assen, Manager Tools.

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Mercateo-web
Logo Negometrix black
YACHT Line Colour_PMS-CMYK_1200dpi
GEP LOGO 2017