NEVI PROCUREMENT DAY 2019
Dinsdag 1 oktober 2019, Gooiland - Hilversum

You snooze, you lose. So get up! Fountainheads

geplaatst op dinsdag 11 juni 2019

_MG_1741

De Wake-Up Call is er om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen.

Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie, de arbeidsmarkt en het onderwijs? Fountainheads geeft jou een enorme inspiratieboost. 

Meer weten over Fountainheads

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'You snooze, you lose. So get up! Fountainheads' (0)

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Sponsorbanner NEVIPD19 XL