NEVI PROCUREMENT DAY 2019
Dinsdag 1 oktober 2019, Gooiland - Hilversum

Sluit de dag af met 100% geluksexpert Thijs Lindhout!

geplaatst op maandag 24 juni 2019

Thijs Lindhout

Op zijn 21e zat Thijs in de zaal bij een seminar van inspirator Remco Claassen. Dat veranderde alles voor hem. Sindsdien is hij de wereld over gevlogen om alles te leren wat er te leren valt over 'geluk en succes'. Op deze seminars heeft hij de meest bizarre dingen meegemaakt: van over hete kolen lopen tot een weekend lang mediteren. Dit leverde veel interessante inzichten over geluk en succes. 

Om van alle invalshoeken te leren heeft hij zijn zoektocht in Nederland voortgezet en is hij begonnen met het interviewen van succesvolle mensen en geluksexperts. Van Jan Geurtz en Ruben van Zwieten tot AndrĂ© Kuipers en Rico Verhoeven. Door alles toe te passen op zijn eigen leven zit hij vol waardevolle lessen in de vorm van successen en fuck-ups. Op het podium deelt hij de beste en meest hilarische resultaten. 

Meer weten over Thijs Lindhout? 
Bekijk ook zijn laatste podcasts

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Mercateo-web
Logo Negometrix black
YACHT Line Colour_PMS-CMYK_1200dpi
GEP LOGO 2017