NEVI PROCUREMENT DAY 2019
Dinsdag 1 oktober 2019, Gooiland - Hilversum

NEVI Online community: Help jij mee ontwikkelen?

geplaatst op donderdag 1 augustus 2019

Community Tool

Het NEVI-netwerk is gegroeid tot de grootste community voor inkoop en supply management in Nederland. Met de nieuwe koers, NEVI Next, is gekozen voor een belangrijke strategische vernieuwing van de invulling van de rol van het netwerk. Uitgangspunt is dat alle inkopers in Nederland zowel online als offline (fysiek) kunnen deelnemen aan het netwerk.


NEVI wil ‘unieke ontmoetingen’ faciliteren door het ontsluiten van kennis in hoofden en door mensen te verbinden, zonder contact geen community! Hiervoor hebben we een Minimum Viable Product (MVP) van een NEVI online community omgeving opgezet: ‘het smoelenboek voor inkopers in Nederland!’. Belangrijk om te vermelden is dat het hier een pilot van het eerste Minimum Viable Product (MVP) betreft met nog beperkte functionaliteiten. Dit zal dus niet het eindproduct zijn.


Lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te leveren en wil je meehelpen om de NEVI online community vorm te geven? Meld je dan aan voor deze pilot bij Erik van Assen (NEVI, e.vanassen@nevi.nl).
 

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Mercateo-web
Sponsorbanner NEVIPD19 XL