NEVI PROCUREMENT DAY 2019
Dinsdag 1 oktober 2019, Gooiland - Hilversum

Deelnemersinformatie

 
Bezoekersprofiel
De vakdag voor inkopers, van starters tot leidinggevende binnen diverse sectoren. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases, te midden van andere inkopers die delen en inspireren. 
 
Deelnameprijs
Ben je lid van NEVI dan betaal je voor deze dag € 249. De prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel met hapjes en exclusief btw.

Ben je geen NEVI-lid? Dan betaal je de prijs van € 399. Of je kunt zonder verdere kosten direct NEVI Professional Member worden. Een voordeel van € 194,21 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Acties/aanbiedingen

Early bird  ACTIE VERLOPEN
Je kunt tot 1 juli 2019 gebruik maken van het early bird tarief. Je ontvangt €50 korting op de reguliere toegangsprijzen zoals hierboven vermeldt. Code: EARLYBIRD19. Vermeldt deze code in het opmerkingenveld van het registratieformulier. De korting wordt verwerkt in je factuur.

Collega 10% kortingsactie
Elke volgende collega ontvangt 10% korting op deelname. Hoe werkt het? In de laatste stap van je inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan 5 collega's een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit event. Geldt niet incombinatie met andere kortingsacties zoals EARLY BIRD.

Kom met je team en ontvang korting
Kom je met meer dan 5 collega's? Mail dan met ons voor een aangepast voorstel.

Factuur
De factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer te vermelden als dit nodig is!

Verhinderd?
Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met NEVI Ledenservice: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van NEVI van toepassing. Annulering van deelname van dit congres is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht
  • Binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar 

Organisatie
NEVI is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. In oktober 2012 ontving NEVI als eerste opleider in inkoop wereldwijd de IFPSM Global Standard.

NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. We organiseren netwerkbijeenkomsten en congressen, we verzorgen vakopleidingen en trainingen en bieden maatwerk- /incompanytrajecten voor organisaties. Onder het Purspective label verzorgen wij ook internationaal trainingen en incompanies. Daarnaast ondersteunt NEVI leerstoelen en lectoren.

NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en is de norm voor elke organisatie die professioneel inkoopt. www.nevi.nl

Pers
NEVI verwelkomt vak- en overige journalisten graag. Neem voor bezoek, deelname of vragen over de inhoud en achtergrond van dit event contact op met NEVI. 

Contact
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met:
NEVI Ledenservice: 088-3300700 - E-mail evenementen@nevi.nl

 

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Mercateo-web
Logo Negometrix black
YACHT Line Colour_PMS-CMYK_1200dpi
GEP LOGO 2017